4. 2. 2016.

Šta se kuvalo ovih dana

Par fotografija koje za cilj imaju da nekoga inspirišu i daju ideju šta pripremiti za ručak kada nam obaveze ne dozvoljavaju da istom posvetimo više od 30 minuta.

Piletina i povrće sotirano na puteru- odlična kombinacija!

 
Šampinjoni i brokoli priprmljeni na pari odličan su prilog svinjskim šniclama. Dodajte i malo ajvara da upotpunite obrok.



Ćufte od svinjskog mesa pripremljene sa integralnim brašnom i povrće- veoma ukusna i zdrava kombinacija.


Pomešajte ražano i ječmeno brašno, so i mlaku vodu i pripremite testo koje ćete rastanjiti, iseći na kockice i puniti sirom, mesom, pavlakom ili spanaćem. Skuvanu testeninu poslužite sa bešamel sosom.



Integralne pogačice od kombinacije ječmenog, ražanog i pšeničnog integralnog brašna zdrava su i ukusna užina ili doručak. Umesto kvasca, za pripremu pogačica koristim prašak za pecivo.


Dajte sebi oduška i sa vremena na vreme počastite se ukusnim mafinom ili kozačkom kapom.


Prijatno!

Нема коментара:

Постави коментар